Over Domus Ganda

Over ons

Domus Ganda is ontstaan uit passie voor architectuur en inrichting. Huizen nieuw leven inblazen en omtoveren tot toekomstgerichte woningen waar mensen zich jarenlang thuis voelen, dat is onze missie. Hierbij letten we altijd op kwaliteit, duurzaamheid en energiezuinigheid. Altijd met een oog voor details. Altijd instapklaar. Altijd met de nodige begeleiding en eventuele nazorg.

Dankzij onze knappe realisaties kunnen we zonder blozen spreken van oprecht tevreden klanten en van een mooie footprint op de vastgoedmarkt.

Laurence
Durieu
Laurence Durieu

Trotse mama en vrouw van ex-profvoetballer Davy De Beule.

Als dochter van een aannemer werd de liefde voor vastgoed me van kleins af meegegeven. Van zodra ik de mogelijkheid kreeg, werkte ik na de schooluren bij in een immo-kantoor. Ondertussen heb ik meer dan 10 jaar ervaring als Office Manager in de vastgoedsector en ben ik heel trots deel uit te maken van het team bij Domus Ganda.

Van mijn tweede grote passie “paarden” heb ik de een heus project opgebouwd nml.Deurle’s paardenhotel. De paardenhouderij kwam tot stand nadat ik meermaals ondervond dat er maar weinig plaatsen zijn in België waar paarden dagelijks weidegang krijgen en van een persoonlijke opvolging kunnen genieten.